Pogledajte na djelu

KORAK 1: Prijava
Svaki sudionik prijavljuje se  u sustav s jedinstvenom pristupnom šifrom.

360 degree feedback

KORAK 2: Početna stranica
Nakon ulaska u korisničko sučelje, sudionici se informiraju o pojedinostima istraživanja i akcijskim koracima koja slijede.

360 degree feedback

KORAK 3: Uređivanje profila
Idući korak odnosi se na uređivanje profila gdje svatko od ispitanika ima mogućnost promjene osobne pristupne šifre kako bi još više zaštitio pristup osobnim podacima. S desne strane nalazi se poruka kojom se sudioniku istraživanja daju instrukcije za uređivanje profila.

360 degree feedback

KORAK 4: Nominacije
Funkcija nominacije je opcionalna, a s njom se dobiva mogućnost da ispitanici istraživanja sami nominiraju pojedine ili sve ocjenjivače iz kategorije kolega, podređenih i/ili vanjskih klijenata).

360 degree

KORAK 5: Moji upitnici
Na stranici pod nazivom „Moji upitnici“ nalazi se popis upitnika pridodjeljenog svakom sudioniku istraživanja (na prikazanom primjeru, na listi je vidljiv upitnik za samoprocjenu). Kao i u prethodnom koraku, s desne strane nalazi se poruka kojom se sudioniku istraživanja daju instrukcije za ispunjavanje upitnika.

360 degree feedback

KORAK 6: Upitnik
Sadržaj upitnika prikazuje se kroz zasebno pitanje za svako određeno ponašanje kojim se ispituje određena kompetencija. Na svako pitanje potrebno je dati odgovor, što je uvijet za prelazak na sljedeće pitanje. Na desnoj strani prikazuje se status ispunjenja upitnika (u ovom slučaju 50% ispunjenosti).

KORAK 7: Završetak
Nakon završetka ispunjavanja svakog upitnika, sugerira se spremanje odgovora u bazu podataka ili prelazak na novi upitnik. Nakon spremanja odgovora u bazu, pojedinačne odgovore više nije moguće mijenjati.

X
Skoči do alatne trake